Újkori Mozaik 42. (2005/3) (sérült)

Használt képregény

1.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-42-S Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak erősebb kopás, kisebb sérülés a borítón, hátlapon és a gerincen is. Néha firkálás, átrajzolás nyom kívül, belül. A kiadvány olvasható és olvasóknak ajánljuk kedvezőbb áron. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Bor, hazugság és álszakáll

Egy hűvös, friss szél fújta tova az utolsó éjszakai ködfelhőt Madrid utcáiról. E pillanatban érkezett nyolc erős katona elfüggönyözött gyaloghintóval a Palacio de San Christobal elé. Egy kívülállónak biztos nem tűnt volna fel, milyen magasrangú személy száll ki a kocsiból és halad sietős léptekkel a Palacio bejárata felé. De mi tudjuk, hogy ő nem más, mint maga Fülöp, a spanyol király.
A király, Csetepaté többszöri unszolására titkos audenciára hívta a márkit. A becsvágyó márki egy olyan expedíció szükségességéről akarta meggyőzni urát, amely az arany országát, Eldorádót kutatná. Fülöp sokáig hezitált. De a sötét márkinak sikerült a király legbizalmasabb tanácsadóit az oldalára állítania. Ők „meggyőzték” az uralkodót a vállalkozás sikeréről.

Eredeti megjelenés: Mosaik 259 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 42. (2005/3) (sérült)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük