Vásárlói információk

Az alábbiakban egy csokorba gyűjtöttünk minden információt, hogy vásárlásod a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen.

 Hogyan tudok rendelni?
Információk a rendelés menetéről

 Milyen szállítást kérhetek?
Információk a szállítási lehetőségekről és nyomkövetésről

 Hogyan tudok fizetni?
Fizetési lehetőségek a KEPREGENYDEPO.HU webáruházban

 Hol lehet személyesen is megtekinteni?
Üzletünk elérhetőségei

 Hogyan adhatok fel nektek csomagot?
Információk csomagfeladásról Foxpost automatával nekünk

 

Rendelés menete

A rendelés a www.kepregenydepo.hu webáruház kosarába behelyezett áruk megrendelésével, a megrendelési adatlap hiánytalan kitöltésével, szállítási és fizetési mód kiválasztásával kezdődik, majd a „Megrendelés” gombra kattintva rögzíti rendszerünk.

A megrendelés leadható regisztrációval egybekötve, vagy regisztráció nélkül is.

A megrendelésről a Megrendelő visszaigazoló emailt kap, a megrendelés részleteivel. Amennyiben azt nem érkezne meg, érdemes a levelező „Spam, vagy Levélszemét” mappájában is megnézni.

A rendelés feldolgozása jellemzően 1 munkanapot vesz igénybe. Majd ezt követően a megrendelés tartalmát leadjuk a futárszolgálatnak. Személyes átvétel esetén ezt követően a megrendelés átvehető átvételi pontunkon. Amennyiben a megrendelést valamilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni, arról 2 munkanapon belül, de lehetőleg a feldolgozást követően azonnal értesítünk.

A szállításról emailt küldünk a Megrendelőnek, mely levél tartalmazza a számlát is.

Az áru átvételét követően a megrendelést lezárjuk.

Általános Szerződési Feltételek >>

A nálunk rögzített adatokat maximális biztonsággal kezeljük, részletek az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban találhatóak >>


 

Szállítási lehetőségek

Webáruházunkban többféle szállítási lehetőség közül lehet választani, a megrendelés leadása során. A szállítási költséget a rendszer a megrendelés összesítésekor a teljes kosár tartalma alapján számítja ki.

A szállítási idő, visszaigazolással megerősítve általában az utalás beérkezésétől számított 1-2 munkanap. Igyekszünk igényednek megfelelően teljesíteni a szállítást.

Futárszolgálat általi szállítás esetén 12.00-ig leadott megrendelést (amennyiben készleten van) 2 munkanapon belül kiszállítunk. 

Szállítási lehetőségeink:

1. Személyes átvétel egyeztetett helyen és időben

2. Futárszolgálat (Express One (Foxpost szervezés), MPL (Packeta szervezés) vagy GLS)

3. Foxpost automata
Itt találod az elérhető Foxpost automatákat: Foxpost Automata Kereső

4. GLS csomagpontok és automaták
Itt találod az elérhető GLS csomagpontokat: GLS CsomagPont Kereső

5. Packeta automaták és csomagpontok
Itt találod az elérhető GLS csomagpontokat: Packeta CsomagPont Kereső

6. Packeta automaták és csomagpontok
Itt találod az elérhető GLS csomagpontokat: MPL CsomagPont Kereső

Webáruházunkban a futárszolgálati szállítás elsősorban Magyarországra kérhető és a Foxpost Kft. közösen az Express One Futárszolgálattal látja el. Amennyiben nemzetközi szállítást igényelne kérjük vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, mert arra egyedi ajánlatot adunk. Ezen kívül elérhető szállítási szolgáltatás GLS és MPL szolgáltatókkal is.

 

Szállítás lehetőségek, részletek és árak >>

A csomagok nyomkövetése >>


 

Fizetési lehetőségek

Cégünk a KEPREGENYDEPO.HU webáruház több fizetési lehetőséget is nyújt.

Fizethetsz átutalással közvetlenül bankszámlánkra, amely esetben a fizetéshez szükséges adatokat a megrendelés visszaigazoló emailben küldjük el.

Fizethetsz a szállítást követően utánvéttel is. Utánvét esetén, az utánvét költsége a vásárlót terhelik.

Készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség raktárunknál történő átvétel esetén.

 

Fizetési lehetőségek részletesen >>


 

Garancia, elállás, csere

Természetesen a KEPREGENYDEPO.HU webáruházban vásárlást követően, indoklás nélkül bárki élhet a törvény adta elállási jogával 14 napon belül. Az elálláshoz szükséges nyomtatványt IDE kattintva is letöltheti.

Az elállás folyamata

Mielőbb jelezd nekünk az elállási szándékot, hiszen az elállást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a vásárlástól 14 naptári napon belül visszaérkezik hozzánk a csomag.

Ellenőrizd le, hogy a visszaküldendő áru csomagolása sérülésmenetes. Használt áru esetén indoklás az elállás okáról. A visszaküldendő árut gondosan csomagold be, az elállási nyilatkozattal együtt, majd küld vissza a KEPREGENYDEPO.HU Kiss Norbert e.v. 1103 Budapest, Vasgyár utca 15. Elküldés előtt kérjük fotózd le az árut (ha már kibontottad) és a csomagolást is.

FONTOS! Csak sértetlen áru elállását tudjuk fogadni. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terhelik, ezért utánvétes, portós csomagot nem áll módunkban átvenni.

A visszaküldött áru kézhezvételét követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 naptári napon belül visszatérítjük a termék vételárát.

Az elállási jogról részletei webáruházunk ÁSZF-jének 6. pontjában található.

Csere lehetőség

Amennyiben a rendelt áru indoklással nem megfelelő, lehetőség van annak cseréjére a megrendelést követő 14 napon belül. Az áru cseréje lehetséges más árura is, azonban csere esetén pénzt nem áll módunkban visszafizetni.

A csereigényt minden esetben még a visszaküldést megelőzően egyeztetni szükséges ügyfélszolgálatunkkal, a megrendelés számának, a cserélendő áru és az a helyett igényelt áru megadásával akár webáruházunk garanciális felületén. A cserére ügyfélszolgálatunk visszaigazolását követően van csak mód.

Ha van a kért áru, visszajelzünk, és előkészítjük feladásra. Ha visszaérkezett hozzánk az áru, indítjuk is a választott csereárut.

FONTOS! Csak sértetlen áru csereigényét tudjuk fogadni. A visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terhelik, ezért utánvétes, portós csomagot nem áll módunkban átvenni.

Garanciális ügyintézés

Igaz, a beszállítóink kiválasztásánál is maximális figyelemmel járunk el, hogy a lehető legjobb minőségű, vagy használt esetén jelzett minőségű árukat kínáljunk és az áruinkat leellenőrizzük az elküldés előtt, mégis nagyritkán előfordulhatnak garanciális problémák.

A termékszavatosság eljárásáról és szabályzatáról az ÁFSZ 7. pontja alatt lehet tájékozódni.


 

Személyes vásárlás

A KEPREGENYDEPO.HU webáruház saját üzlettel nem rendelkezik, de raktárral igen.

Így a készletünk előre egyeztetve megtekinthető. Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk!

Kapcsolat >>

 


 

Csomagfeladás nekünk Foxpost automatával

Itt találod részletesen, lépésről-lépésre hogy mi a teendőd, ha nekünk szeretnél feladni csomagot Foxpost automatán keresztül. Ezt a lehetőséget azoknak ajánljuk, akik képregényeket szeretnének eladni nekünk, de nincs lehetőség személyes találkozóra. A Foxpost automatáin keresztül kedvezményes 500 forintos áron tudtok nekünk feladni csomagot!

1. Regisztrálsz a foxpost.hu-n

2. Belépsz az oldalra

3. Menüben jobb felül piros gombra kattints rá: „Csomagküldés”

4. „Csomagvisszaküldés” kiválasztása

5. Középen megjelenő négyzetes mezők közül: „Nem a foxpost szállította ki” opciót kell választani! Ez fontos!

6. Alul megjelenik egy legördülő mező. Írd be: Kepregenydepo (Kiss Norbert), felismer automata szinten és minden adat szinten is.

7. Válaszd ki a csomagméretet. Pénzügyileg nem számít. A „csomag teljes tartalmát visszaküldöm” pipa maradjon.

8. Visszaküldés oka: „egyéb”

9. Termék jellege: „egyéb”

10. Oké („visszaküldés” gomb)

11. A rendszer ad egy kódot azt írd fel, mert az automatánál azt kell megadnod.

12. Csomagodat jól becsomagolod, lezárod, ráírod: Képregénydepo, Diósd Interspar (mást nem muszáj).

13. Automatánál kiválasztod a Csomagvisszaküldés gombot és megadod a kódot.

14. Kifizeted bankkártyával az 500Ft-t (csak bankkártyával vagy elektronikus megoldással lehet fizetni, készpénzzel nem).

15. Kinyílik az ajtó, berakod és becsukod jól!

16. Az automata megköszöni és a KD is!

A csomag pár napon belül hozzánk kerül, átnézzük és jelzünk ha probléma van. Ha nem akkor minden rendben és nem biztos, hogy kapsz választ. A csomagfelvásárlásnál mindig előre fizetünk neked. Előfordulhat olyan kérés főleg retro képregények esetén, hogy csak a kialkudott ár 70%-át fizetjük előre. Ebben is kérjük megértésed, mert voltak már meglepetések. Olyan képregények, amelyek hiányosak sajnos semmit nem érnek.

 Nem találod a választ a kérdésedre?
Fordulj hozzánk bizalommal! Küldje el kérdésed az info@kepregenydepo.hu e-mail címre, vagy keress minket telefonon a +36703854328 számon.

Rendelésekkel kapcsolatban kérjük, hogy a gyors beazonosíthatóság érdekében a rendelés azonosítóját feltüntetni.

Lehetőségeink szerint legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolunk.