Felvásárlás és csomag visszaküldése

 

Felgyűltek a felesleges képregények? Nincs már elég hely? Megtaláltad a padláson régi gyűjteményed és el szeretnéd adni? A Képregénydepo tud neked segíteni!

Vállalkozásunk képregény felvásárlással is foglalkozik. Ehhez először is szükségünk van listára állapotleírással és/vagy fotókra. Ez alapján tudunk felvásárlási ajánlatot küldeni.

Az ajánlattételnél nagyon fontos tényező a képregények állapota, ezért erre kérlek szánj időt és nézd át őket mielőtt írnál nekünk. A sérült képregények hiába régiek sajnos nem képviselnek nagy értéket.

Lehetőség van arra, hogy a képregényeidért kapott összeg árát egyből levásárold nálunk. Így a felesleges darabokat gyakorlatilag egyből olyanokra cserélheted, melyeket örömmel helyezel majd a gyűjteményedbe. Ha ezt a lehetőséget szeretnéd választani mindenképp jelezd, mert ebben az esetben lehetséges, hogy nagyobb összeget tudunk ajánlani.

Az alábbi email címre várjuk a megkeresést:  info@kepregenydepo.hu


Csomagfeladás nekünk Foxpost automatával

Itt találod részletesen, lépésről-lépésre hogy mi a teendőd, ha nekünk szeretnél feladni csomagot Foxpost automatán keresztül. Ezt a lehetőséget akkor ajánljuk, ha képregényeket szeretnél eladni nekünk, de nincs lehetőség személyes találkozóra. A Foxpost automatáin keresztül kedvezményes 500 forintos áron tudsz nekünk feladni csomagot! Ha több csomagot küldesz egyszerre a lenti folyamatot csomagonként kell rögzítsd és az automatába is külön kell őket behelyezned rekeszekbe.

1. Regisztrálsz a foxpost.hu-n. (https://foxpost.hu/maganszemely-regisztracio)

2. Belépsz az oldalra.

3. Menüben jobb felül piros gombra kattints rá: “Csomagküldés”.

4. “Csomagvisszaküldés” kiválasztása.

5. Középen megjelenő négyzetes mezők közül: “Nem a foxpost szállította ki” opciót kell választani! Ez fontos!

6. Alul megjelenik egy legördülő mező. Írd be: Kepregenydepo (Kiss Norbert), felismeri a MI adatainkat, így nem kell telefonszám, mail, automatát megadnod.

7. Válaszd ki a csomagméretet. Pénzügyileg nem számít. A “csomag teljes tartalmát visszaküldöm” pipa maradjon.

8. Visszaküldés oka mezőbe ezt írd: “egyéb”

9. Termék jellege mezőbe ezt írd: “egyéb”

10. Oké (“visszaküldés” gomb)

11. A rendszer ad egy kódot azt írd fel, mert az automatánál azt kell megadnod. Kérlek a csomagkódot küld el nekünk!

12. Csomagodat jól becsomagolod, lezárod, ráírod: Képregénydepó, Diósd Interspar (mást nem muszáj, esetleg a te neved, mint feladó).

13. Automatánál kiválasztod a Csomagvisszaküldés gombot és megadod a kódot.

14. Kifizeted bankkártyával az 500Ft-t (csak bankkártyával vagy elektronikus megoldással lehet fizetni, készpénzzel nem).

15. Kinyílik az ajtó, berakod és becsukod jól!

16. Az automata megköszöni és a Képregény Depó is!

A csomag pár napon belül hozzánk kerül, átnézzük és jelzünk ha probléma van. Ha nem akkor minden rendben és nem biztos, hogy kapsz választ. A csomagfelvásárlásnál mindig előre fizetünk neked. Előfordulhat olyan kérés főleg retro képregények esetén, hogy csak a kialkudott ár 70%-át fizetjük előre. Ebben is kérjük megértésed, mert voltak már meglepetések. Olyan képregények, amelyek kívül/belül hiányosak sajnos semmit nem érnek.