Újkori Mozaik 41. (2005/2) (sérült)

Használt képregény

1.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-41-S Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak erősebb kopás, kisebb sérülés a borítón, hátlapon és a gerincen is. Néha firkálás, átrajzolás nyom kívül, belül. A kiadvány olvasható és olvasóknak ajánljuk kedvezőbb áron. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Végzetes találkozások

1561 óta Madrid Spanyolország fővárosa, sőt az egész birodalom központja. Spanyolország hatalma és gazdagsága a világ minden tájáról ide csalogatta a kalandorokat és szerencselovagokat. A király persze csak néhány ünnepnapon fordult meg a városban. Hatalmas birodalmát a közelben fekvő kolostorerődből, az Escoriálból kormányozta.
Hogy az államot irányítani tudja, Fülöp az egész birodalmára kiterjedő közigazgatási rendszert épített ki. Lovas futárok vitték szélsebesen a híreket és sürgönyöket az ország minden sarkába. Maga a király naponta több órán át foglalkozott a különböző dokumentumok átnézésével, levelek megválaszolásával és jelentések aláírásával.
Ezzel szemben Madridban semmittevés uralkodott. Aki valamit is adott magára, megélhetéséhez a betevőt nem kétkezi munkával kereste. Akinek nem voltak javaiból bevételei vagy nem kapott pénzt a királytól, az csalásból és bűnözésből élt. Új kalandok reményében ide érkezett a három manó Abrax, Brabax és Califax. Kiséretükben utazott Stexelseft Widó, aki kereskedőcsaládja megbízásából egy záloglevelet akart a királynál beváltani. Ha a három manó kicsit alaposabban is körülnéz, régi ismerőst pillantott volna meg.

Eredeti megjelenés: Mosaik 258 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 41. (2005/2) (sérült)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük