Újkori Mozaik 51. (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-51 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Califax megkerül

Dél-Amerika átjárhatatlan őserdejében, a legutolsó spanyol támaszponttól több heti gyalogút távolságra, Csetepaté márki elhagyatott városra bukkant. Egészen idáig tudta követni emlékezetből Bóbitás Nikodemus, Eldorádó felfedezőjének feljegyzéseit.
Az Eldorádóba vezető út legfontosabb, utolsó szakaszát azonban nem ismerte. Ezért rabolta el Califaxot. Azt hitte, hogy a kis manó majd segít neki megtalálni az arany országát. Califax hiába magyarázkodott, hogy fogalma sincs az aranyváros hollétéről, a sötét márki csak átlátszó kifogásnak vélte szavait.
Szentül hitte, hogy a zeniten álló, perzselő nap forrósága majd szóra bírja Califaxot. S míg a manó a napon pörkölődött, Csetepaté szétküldte az Őt kísérő kalózokat, hogy az üres épületekben keressenek valamilyen nyomot, ami elvezetheti Őket Eldorádóba, ha Califax esetleg mégsem beszélne.

Eredeti megjelenés: Mosaik 268 (1998)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 51. (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük