Star Wars: Legendák – Legjobb történetek – Darth Plagueis (keménytáblás könyv) – ÚJ

Új könyv

5.500 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: SZUK-K-SW50K-UJ Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

Szukits Kiadó
2024
Formátum: keményborítós
Méret: 130 x 205 mm
Oldalszám: 462
ISBN: 9789634977469

Tartalom
ÚJ, EXKLUZÍV SOROZATUNKBAN A LEGENDÁK-REGÉNYEK LEGJOBBJAIT, A RAJONGÓK ÉS A KRITIKUSOK ÁLTAL LEGINKÁBB MÉLTATOTT MŰVEKET VEHETIK KEZÜKBE AZ OLVASÓK.
Darth Plagueis: a valaha létezett legnagyobb Sithek egyike. Minden vágya a hatalom megszerzése. Az elvesztése az egyetlen, amitől fél. Tanítványként elfogadja a Sithek könyörtelen módszereit. És amikor eljön a perc, végez a mesterével, de megesküszik, hogy ő maga nem jut erre a sorsra. Mert Darth Plagueis olyan tudást birtokol, mint még soha senki – parancsol az életnek és parancsol a halálnak.
Darth Sidious: Plagueis tanítványa. A mestere útmutatásával, titokban tanulmányozza a Sithek tanait, mialatt egyre magasabbra tör a Köztársaság ranglétráján – először nagykövet, majd szenátor, aztán fõkancellár lesz belőle.
Darth Plagueis és Darth Sidious, mester és tanítvány. Céljuk a galaxis feletti uralom megszerzése és a Jedi Rend elpusztítása. De képesek-e elszakadni a kegyetlen Sith-hagyományoktól? Vagy pedig az egyikük uralkodási és a másikuk örök élet iránti vágya magában hordozza a kudarcukat?

Brand

Szukits

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Star Wars: Legendák – Legjobb történetek – Darth Plagueis (keménytáblás könyv) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük