Újkori Mozaik 59. (2006/8) (sérült)

Használt képregény

1.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-59-S Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak erősebb kopás, kisebb sérülés a borítón, hátlapon és a gerincen is. Néha firkálás, átrajzolás nyom kívül, belül. A kiadvány olvasható és olvasóknak ajánljuk kedvezőbb áron. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk.

Abrafaxe Kiadó
2006
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • A Tűzokádó bukása

A sors csúnya tréfát űzött velem, s ne legyen Csetepaté márki a nevem, ha nem igaz, amit most elmesélek! A fülledt amazóniai dzsungelen át tartó hajsza és rengeteg fáradozás után végre sikerült a hihetetlenül értékes Inticapac birtokába jutnom. Ezt az aranyfigurát, melynek igazi értéke a benne rejlő kristálykoponya, egy balga fickó, Stexelseft Widó kapta a pogány vadaktól! Idővel én lettem a jogos tulajdonosa, mert sikerült kis drágaságomat az angol kalóz, Francis Drake kajütjéből ellopnom.
Donna Ferrentes, aki mellesleg egy elég kiismerhetetlen perszóna, felajánlotta, hogy segít a koponya eladásában, hiszen kiváló kapcsolatai vannak a londoni üzleti világban. Amikor az Inticapac-kal Drake hajóját készültünk elhagyni, az Abrafaxok riadót fújtak. Legyenek ezért háromszor átkozottak! Ezután a Donnával az Aranytehén fullasztó rakterében hintáztunk az óceánon. Szerencsémre a kristálykoponya elrablását nem vették észre, így el tudtam rejteni a hajón. Később Drake a szélcsend miatt arra kényszerített, hogy hajóját csónakkal húzzuk. Az őrült kalóz ugyanis fejébe vette, hogy megtámadja a spanyolok legerősebb hajóját. Amikor látótávolságba értünk, elszakítottam a vontatókötelet és a spanyolok felé eveztem. A spanyol ágyúk majd megtanítják Drake-et a helyes viselkedésre – gondoltam magamban. Pechemre épp akkor ismét szél kerekedett és Drake gúnyosan vigyorogva elhajózott mellettünk.
Védtelenül himbálództunk kis csónakunkban a végtelen vízsivatag tetején. Már majdnem feladtuk a reményt, amikor feltűnt egy spanyol flotta…

Eredeti megjelenés: Mosaik 276 (1998)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 59. (2006/8) (sérült)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük