Újkori Mozaik 43. (2005/4) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-43 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • A kísértethajó

Amikor a három manó megérkezett a sevillai kikötőbe, ott éppen nagy volt a nyüzsgés. Nem is csoda, hisz akkoriban Sevilla volt az egyetlen hely, ahonnan spanyol hajók indulhattak az Új Világba, és ahol a legendás arany-, illetve ezüstszállítmányok rakodása folyt.
Innen indul majd Csetepaté hajója is az arany országa, Eldorádó felkutatására, amelyről a márki Bóbitás Nikodemus titkos naplójában olvasott. A márkinak sikerült rábeszélnie a királyt, hogy az expedícióhoz megadja a szükséges anyagi támogatást. Az elért sikerek ellenére Csetepaté bosszankodott, hiszen Eldorádó pontos földrajzi helyének koordinátáit Nikodemus kódolta naplójában. Hogy e kódokat megfejtse, a márkinak szüksége volt bizonyos információkra az augsburgi kereskedőház, a Stexelseft család történetéből. Ezekkel az ismeretekkel Wido, a kereskedőház egyik rokona és a három manó útitársa rendelkezett.
A márki hatalmába kerítette Widót, hogy segítségével megtalálja Eldorádót. Az Abrafaxok Sevillába érkeztek barátjuk kiszabadítására.

Eredeti megjelenés: Mosaik 260 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 43. (2005/4) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük