Akció!

Pándomínium 1. – A végtelenség kapuja (könyv) – ÚJ

Új könyv

Original price was: 7.495 Ft.Current price is: 5.995 Ft.

Készleten

Cikkszám: FUM0245-UJ Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2024
Formátum: keményborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 608
ISBN: 978-963-470-379-2

Tartalom
A VÉGTELEN CSAK A KEZDET
A tudós Hadiz Tambuwal az ökológiai katasztrófától sújtott Föld megmentésére keres megoldást, miközben véletlenül belebotlik a dimenziók közti utazás titkába.
Végtelen számú világra bukkan, sok-sok Földre számtalan különböző párhuzamos valóságban. Némelyikük halott, míg másokon virágzik az élet, és akadnak köztük magas fejlettségi szintet elérők is, ahol az ott élők hozzá hasonlóan képesek utazni a világok között. A legintelligensebb életformák által benépesített Földek alkotják a Pándomíniumot, milliónyi világ politikai és kereskedelmi szövetségét.
Csakhogy felfedezésével Hadiz egy elképzelhetetlen léptékű háború közepébe csöppen. Döntésre kényszerül, melyik oldalra álljon, mielőtt világok milliói égnének hamuvá. Nem pusztán eddigi életén, hanem önnön létének korlátain is túl kell lépnie ahhoz, hogy megtalálja a túlélés útját a végtelen világok lakói számára.
A hazánkban is könyv- és filmsiker Kiéhezettek, a Lucifer, és sok más ismert képregény szerzője, Mike Carey új, egészen szokatlan műfajteremtő történetében az emberiség dimenziók millióin át terjeszkedik, amíg a mesterséges intelligencia végzetesen nem keresztezi útját.

„Lenyűgöző bepillantást enged egy veszedelmes és sokoldalú univerzumba.” – Adrian Tchaikovsky, Az idő gyermekei szerzője

További információk

Tömeg 0,3 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pándomínium 1. – A végtelenség kapuja (könyv) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük