Akció!

A jég könyve 3. – A lány és a hold (könyv) – ÚJ

Új könyv

Original price was: 6.995 Ft.Current price is: 5.595 Ft.

Készleten

Cikkszám: FUM0244-UJ Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2024
Formátum: keményborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 536
ISBN: 978-963-470-385-3

Tartalom
Az Abeth bolygón mindössze az egyenlítő mentén van egy keskeny, zöld folyosó, amit két oldalról a végtelen jég birodalma szorongat.
Yazt, a jégtörzsek leányát embert próbáló utazása a Folyosóra juttatja, ami minden álmát felülmúlja. De ebben a számára új világban is van valami, ami nem változik: az ellenségei továbbra is két lépéssel előtte járnak. Yaz eljut a Kegyes Irgalom Kolostorába, ahol apácák képzik azokat, akik bírnak az ősi ajándékok áldásával, de a lányra még itt is ármány és veszedelem vár, pedig Yaz sokat tanulhatna a nővérektől – már ha nem végzik ki idő előtt.
Küzdelmei azonban eltörpülnek a holdért folyó háború mellett. A Folyosó roppant jégfalai közt élők és a kietlen puszták népeinek sorsa egyaránt a holdon múlik, az ádáz küzdelem pedig megkezdődött. A győzelem végső eszköze a császári palota mélyén eltemetett Bárka. Mindenki azt reméli, hogy Yaz a Bárka kulcsa, amire az ősi titkok tudói nemzedékek óta vadásznak.
Csakhogy néha a remény önmagában még kevés…

A Vörös nővér és a Széthullott birodalom-trilógia világszerte sikeres írójának izgalmas, epikus fantasy-sorozata ezzel a kötettel lezárul!

További információk

Tömeg 0,3 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A jég könyve 3. – A lány és a hold (könyv) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük