Gabriella Eld: Holt szemek és színarany fantasy regény (könyv)

Használt képregény

4.490 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: FU-K-HSZ Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2023
Formátum: puhaborítós
Oldalszám: 388
ISBN: 9789634703341

Tartalom
Tíz ​esztendeje már, hogy az a sötét árnyék odaköltözött Sutan Levkowsky szeme sarkába.
Levkowsky kisasszonyt Hegyvég városában boszorkánynak tartják, hiszen nem elég, hogy múltjában féltve őrzött titkok lapulnak, nő létére ír és olvas, ráadásul ért a gyógyításhoz is. Hiába kitaszított, mégis ő az, aki egy viharos éjszakán megmenti Kaiwan Kral doktort a biztos halál markából, az orvost, aki délről érkezett a Folyómenti Birodalom eldugott, babonák sújtotta hegyormai közé. A találkozás sorsfordító: Kaiwant ugyanolyan homályos, sötét alak kísérti, mint Sutant, és feltett szándéka, hogy kideríti, miért szegődött a nyomába a szörnyű jelenés.
Amikor hátborzongató gyilkosságsorozat rázza meg a környéket, úgy döntenek, együtt járnak utána a fiatal lányok iszonyatos halálának. Az orvost a lelkiismerete indítja a nyomozásra, Sutant pedig mindössze anyagi okok vezérlik, de mindkettejüknek hamar rá kell döbbennie, hogy a sötétség, amibe beleártották magukat, sűrűbb és rettenetesebb, mint hitték, ráadásul köze lehet a mindkettejüket gyötrő árnyhoz is.
Egy olyan világban azonban, ahol babonák elevenednek meg a félelemtől, a holtak kimásznak sírjukból, ha nem keleti irányban temetik el őket, a házban mindig égnie kell a tűznek, hogy ne jusson be a gonosz és a gyilkosok arca tükröződik áldozatuk szemében, hacsak ki nem vájják azt, mindennél nehezebb lehet szembenézni az igazsággal…

A Merítés-díjas Gabriella Eld ifjúsági kötetei után immár egy lenyűgöző hangulatú, felnőtt dark fantasy regénnyel jelentkezik.

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Bontott csomagolás

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gabriella Eld: Holt szemek és színarany fantasy regény (könyv)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük