Hetet az öröklétnek – A teljes gyűjtemény – ÚJ

Új képregény

13.490 Ft

Készleten

Cikkszám: FUM0202-UJ Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2023
Szín: színes
Formátum: keményborítós
Méret: 192×284 mm
Oldalszám: 458
ISBN: 978-963-470-342-6

Tartalom
A teljes négykötetes, sokat méltatott HETET AZ ÖRÖKLÉTNEK fantasy képregény-eposz egyetlen luxuskivitelű, extra borítókkal dúsított keménykötésű kiadásban!
A paranoia, amelyet az istenként tisztelt Suttogások Királya terjeszt, átitatja Zhal egész királyságát, annak legrejtettebb zugaiba is csontig beeszi magát, ezernyi szolgája rettegést vet és bizalmatlanságot arat. A maradék varázshasználók viharvert kis csapata kétségbeesetten, bármi áron igyekszik megszabadítani a vidéket elvetemült istenétől.
Adam Osidis, egy bukott ház lovagja halálos betegséggel küzd, így kevés esélye maradt, hogy megóvja családját. Ám válaszút elé kerül: csatlakozhat a lázadókhoz, vagy pedig elfogadja az önjelölt isten ígéretét, aki neki is a szavát adja, hogy teljesíti szíve legfőbb vágyát. És a Suttogások Királya mindig betartja ígéretét…
RICK REMENDER író (Orgyilkos Osztály), és JEROME OPEÑA rajzoló MATT HOLLINGSWORTH (Tokyo Ghost) színezővel társult egy kivételes alkotás erejéig, amely elképesztő lényekkel teli, szemkápráztató fantasztikus világba kalauzolja el az olvasót.

A kötet a teljes tizenhét füzetes SEVEN TO ETERNITY képregényt tartalmazza.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hetet az öröklétnek – A teljes gyűjtemény – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük