Akció!

Demon Wars – Démon-polgárháború – ÚJ ELŐRENDELÉS

Új képregény

5.500 Ft

Cikkszám: FUM0223-UJ Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Várható megjelenés: május

Fumax Kiadó
2024
Szín: színes
Formátum: keménytáblás
Méret: 185×280 mm
Oldalszám: 144
ISBN: 978-963-470-372-3

Tartalom
Légy üdvözölve a japán mitológia különleges világában, amelyben olyan varázslatos lények élnek, mint az élő, öntudattal bíró szamurájpáncél, a sólyommaszkos szárnyas férfi, a rejtélyes párducember, vagy a telhetetlen étvágyú, vörös, kígyószerű szörnyeteg!
Amikor a Vasszamuráj összecsap az Igazság Pajzsával, küzdelmükben nincs helye kíméletnek vagy bajtársiasságnak: pusztító párbajuk azzal fenyeget, hogy egyaránt elsöpri az emberek és a szellemek világát.
Ahogy a  démonok és  mutáns szörnyetegek  összecsapnak, Jasida Mariko a  kettészakadt szellemvilág kellős közepén  egy tüzes madárdémon és egy buzogányt lóbáló lény között találja magát. Egy másik yokai pedig hihetetlen erejével skarlátszínre festené az egész világot. A lánynak döntenie kell, melyik oldalra áll ebben a lehetetlen háborúban, amíg még nem késő.

Vár a démonok, szörnyek, mutánsok és mágia titokzatos világa, amely egyúttal a Marvel-univerzum forradalmi újragondolása is a japán mitológia keretében, úgy, ahogyan arra csak az egyedi képi világáról ismert japán művész, Peach Momoko képes!

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

MANGA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Demon Wars – Démon-polgárháború – ÚJ ELŐRENDELÉS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük