A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjáték 3D figura 8. – Eyra, a mesterlövész (130mm)

Új figura

7.990 Ft

Leírás

A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjátékhoz megvásárolható 3d nyomtatott figura a minőségibb élmény eléréshez.

A társasjáték hamarosan kisebb csomagokban megvásárolható lesz. Az első néhány csomaggal már összeállítható a kezdőszett és máris játszható lesz. Utána lehet majd hozzá bővítéseket vásárolni, amellyel elérhető az alapjáték teljes felszerelése. Később pedig lesznek még további hősök, varázskártyák, tárgyak, jelölők, szabályok azoknak, akik nagyon megszeretik. Köszönjük a támogatást, amely segíti a fejlesztési és gyártási hátteret.

Figyelem! A figura kérhető alapos, illetve részletes festéssel szállítva is. Ez esetben a szolgáltatást külön tedd kosárba a figura számával megegyezően! Ennek hiányában festetlen állapotban küldjük a figurát.

Talp átmérője: 86.7 mm
Magassága: 130 mm
Anyaga: műgyanta

Hős leírása
Artheastam erdeinek titokzatos kószája, aki messze földön híres a szépségéről, és mindig célba találó nyilairól, ám valódi arcát kevesen ismerik. Néhány sorstársával együtt rejtőzködő, vándor életet él. Olykor zsoldosnak áll s tovább öregbíti hírnevét, máskor igazságérzetének és önbíráskodó természetének hála haramiának kiáltják ki. Árvaként nőtt fel, olykor nevelőszülők keze alatt, olykor a természet gyámságára bízva. Valódi szüleit nem ismerhette. A szépséges lány Artheastam legkiválóbb lövésze, számára a távoli célok is karnyújtásnyinak tűnnek, és nyilai százszor pontosabbak bármelyik íjászparancsnokénál.

Eyra
mesterlövész
Kaszt: lövész
Faj: ember
Frakció: térhajlító
Mágiahatalom: éteri
Hős képesség neve: térferdítés
Érvényesülése: támogató hatás
Kapcsolódó alapakció: távolsági támadás

További információk

Tömeg 0,3 kg

Brand

NONVIP

Szerzoi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjáték 3D figura 8. – Eyra, a mesterlövész (130mm)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…