A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjáték 3D figura 5. – Evord, az árnymanó (130mm)

Új figura

7.990 Ft

Leírás

A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjátékhoz megvásárolható 3d nyomtatott figura a minőségibb élmény eléréshez.

A társasjáték hamarosan kisebb csomagokban megvásárolható lesz. Az első néhány csomaggal már összeállítható a kezdőszett és máris játszható lesz. Utána lehet majd hozzá bővítéseket vásárolni, amellyel elérhető az alapjáték teljes felszerelése. Később pedig lesznek még további hősök, varázskártyák, tárgyak, jelölők, szabályok azoknak, akik nagyon megszeretik. Köszönjük a támogatást, amely segíti a fejlesztési és gyártási hátteret.

Figyelem! A figura kérhető alapos, illetve részletes festéssel szállítva is. Ez esetben a szolgáltatást külön tedd kosárba a figura számával megegyezően! Ennek hiányában festetlen állapotban küldjük a figurát.

Talp átmérője: 86.7 mm
Magassága: 130 mm
Anyaga: műgyanta

Hős leírása
Az árnyak legalattomosabbika eme köpönyegforgató kis jószág. Az árnymanó Kirkhe első számú talpnyalója, aki annak rendje és módja szerint ki is használja Evordot. A rusnya kis szörnyeteg gyakran nyeri el úrnője kegyét azzal, hogy embereket, illetve egyéb értelmes szerzeteket fog be, majd azok életerejét lecsapolja, és áldozatként felajánlja nálánál hatalmasabb gazdáinak. Evord mestere eme vadászatnak. Életszívó csapdái aljasak, váratlanak, és úgy kapaszkodnak a szerencsétlenek húsába akár egy véreb. Persze az áldozat mit sem tud foglyul ejtőjének kilétéről, hisz Evord a végtelenségig óvatos, olyannyira, hogy a jobb érzésűek akár gyávának is nevezhetnék. Egyedi és eltéveszthetetlen ismertetőjegye, az idegesítően elnyújtott, olykor fuldoklás szerű kacaj.

Evord
árnymanó
Kaszt: lövész
Faj: árnyék lény
Frakció: árnyak
Mágiahatalom: sötét
Hős képesség neve: életszívó csapdák
Érvényesülése: hős képesség alapakció

További információk

Tömeg 0,3 kg

Brand

NONVIP

Szerzoi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjáték 3D figura 5. – Evord, az árnymanó (130mm)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…