Tom King: Az Omegák – ÚJ

Új képregény

10.490 Ft

Készleten

Cikkszám: GABO-20 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Várható megjelenés: 2024. március vége

Gabo Kiadó
2024
Formátum: keménytáblás
Oldalak száma: 304
ISBN: 9789635666652

Tartalom
Kyle Rayner, a Fehér Lámpás halott – és az Omegák ölték meg. Élő adásban. Az Omegák véres kezű lázadók, terroristák, vallási fanatikusok. Vagy hazafiak… a szabadság utolsó védelmezői az univerzum egyik isten háta mögötti szegletében. Attól függ, a Vega rendszer melyik lakóját kérdezzük.
De nem számít, a galaxis mit vélt látni: a Föld Fehér Lámpása továbbra is életben van… csak éppen az Omegák foglya, akik valójában azt akarják, hogy csatlakozzon hozzájuk a Citadella és a zsarnoki Kormányzó elleni harcukban.
Ahogy Kyle jobban is megismeri ezeket a szedett-vetett törvényen kívülieket, idővel minden eddigi tudását megkérdőjelezi azzal kapcsolatban, mit is jelent hősnek lenni. Vajon megszegi az esküjét, hogy csatlakozzon a felkelésükhöz ebben a különös naprendszerben, ahová a Zöld Lámpásoknak még belépniük is tilos? Netán azzal kell szembesülnie, hogy az Omegák végső soron mégiscsak szörnyetegek?

TOM KING (Batman, Mister Miracle), a legfelkapottabb képregényírók egyike, és BARNABY BAGENDA, a briliáns rajzoló rendkívüli science fiction-történettel álltak elő, amely egyenesen a DC-univerzum szívét veszi célba. Ha kőkemény akcióról, elgondolkodtató cselekményről, intrikáról, románcról és bosszúról van szó, ez a képregény az Alfa és az Omega! Az Omegák különleges kiadása a nagy sikerű sorozat mind a 12 része mellett egy exkluzív anyagokkal teli bónusz galériát is tartalmaz.

Eredeti megjelenés: Omega Men (The Deluxe Edition)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Gabo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tom King: Az Omegák – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük