Joe Hill – Egy kosár fej – ÚJ ELŐRENDELÉS (május 23.)

Új képregény

5.500 Ft

Cikkszám: GABO-23 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Gabo Kiadó
2024
Formátum: keményborítós
Oldalszám: 184
ISBN: 978-963-566-687-4

Tartalom
Eső mossa a Brody-sziget fűvel benőtt homokbuckáit, az öblében sirályok vijjognak. Felbukkan egy sovány, esőköpenyes alak, kezében egy nagy vesszőkosárral, amely mintha dinnyékkel lenne tele… és egy vérfoltos, szakadt amerikai zászló fedi.
Ezen a szigeten rekedt June Branch négy alattomos bűnözővel, akik elrabolták a lány barátját. June-nak most szembe kell szállnia velük, és egyedüli fegyvere egy viking fejsze, amelyet megragadva egyetlen suhintással áthasíthat valaki nyakán, a levágott fej pedig továbbra is őrzi az illető tudatát, és még beszélni is képes.
Minden egyes levágott fejnek megvan a maga alávaló története, és June hamarosan azon kapja magát, hogy kétségbeesetten próbál rendet vágni hazugságaik és manipulációs kísérleteik között – hogy megmentse a szerelmét, mielőtt kifutnak az időből.

A többszörös díjnyertes Joe Hill A szív alakú doboz, a NOS4A2 és a Spóra című regények, valamint számos novella és képregény szerzője. Írásai alapján rendszeresen készülnek mozifilmek (Szarvak, Fekete telefon) és sorozatok (NOS4A2, Locke & Key). Az olasz Leomacs képregényrajzoló, aki hazájában olyan műveken dolgozott, mint a Tex és a Dylan Dog, továbbá olyan DC-kiadványok is fűződnek a nevéhez, mint a Lucifer és a Rogues.

További információk

Tömeg 0,2 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

Gabo

NONVIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Joe Hill – Egy kosár fej – ÚJ ELŐRENDELÉS (május 23.)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük