Tex Classic 5. – Tragikus nyomok – ÚJ

Új képregény

8.000 Ft

Készleten

Leírás

CSA kiadó
2024
Szín: Fekete-Fehér
Formátum: Puhaborítós
Méret: 20×26 cm
Oldalszám: 350

Tartalom
Hamisítatlan western képregény, ezúttal is három történettel.

1. TRAGIKUS NYOMOK: Hőseink egy kifosztott postakocsi maradványaira bukkannak a Festett-sivatagban, valamint Sam Totterre, akit igazságtalanul vádolnak meg a mészárlással és a szállított arany eltűnésével. A nyomozás sikere és az igazi bűnösök leleplezése érdekében Tex a fő gyanúsított, Sam Totter unokatestvérének adja ki magát.

2. NA-HO-MAH, A BOSZORKÁNY: Az Echo-hegységben Na-Ho-Mah boszorkány sötét fenyegetés érkezését jósolja: Tahzay, Talikay fia, aki a Fehér Bölény Fiainak vezetője volt, bosszút akar állni az apján. A Kőtigris kísérteties romjainál, ahol titokzatos kincsek rejtőznek, zajlik le a végső összecsapás hőseink és a Tahzay vezette Fehér Bölény Fiai között.

3. A 6-OS SZÁMÚ HELYŐRSÉG OSTROMA: Az indiánok okozta bonyodalmaknak még nincs vége: Rayakura lázadó apacsai lerohanják a Rio Verde menti farmokat és megtámadják a katonai helyőrségeket. Az indián főnököt ugyan sikerül Texnek kiiktatnia, de egy másik harcos veszi át a lázadás irányítását: Nokal. Ő a felelős Aultman város békés lakóinak lemészárlásáért. A Nokal vezette apacsok a Squaw Peak-en elsáncolt bajtársainkat ostromolják, akik csak a katonaság érkezésében bízhatnak.

További információk

Tömeg 0,5 kg

Brand

CSA Comics

NONVIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tex Classic 5. – Tragikus nyomok – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük