Tex Classic 4. – Totem a sivatagban – ÚJ

Új képregény

7.490 Ft

Készleten

Cikkszám: CSA-4 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

CSA kiadó
2023
Szín: Fekete-Fehér
Formátum: Puha borítós
Méret: 20×26 cm
Oldalszám: 350

Tartalom
Hamisítatlan western képregény, ezúttal három történettel.

1. TOTEM A SIVATAGBAN: A Gila-sivatagban egy őrült tudós, aki Vindexnek nevezi magát, vonakodó asszisztensével, Hermannal együtt szörnyű genetikai kísérleteket hajt végre, amelyek által rabszolgává tett egy maroknyi zuma indiánt és egy falka vad pumát, rémületet keltve mindenütt.Bölénynyi pumákba ültetett emberi agy, ez Vindex terve a „nemesi mexikói faj” által irányított birodalom létrehozására. Abnormális ambíciók, amelyek füstté válnak a dinamit robbanásával és bajtársaink Coltjai által.

2. A SABINÁK VARÁZSLÓJA: Eski-Mayo, a sabinák törzsfőnöke rejtélyes körülmények között meghal. Utódja fia, Too-Nai lenne, de az álszent varázsló, Tabual inkább az erőszakos Mai-Koo-t támogatja. A végeredmény egy próbatétel: akinek sikerül visszaszereznie a kíméletlen vörös kutyák által ellopott ezüsttotemet, az lesz az új vezető!

3. AZ ARANYVÁROS: Tex és Tigris Jack, hogy utánajárjanak a vörös kutyák sötét jóslatának, felkutatják az elveszett aranyvárost, ahol a Fekete Herceg uralma alatt az egykori spanyol hódítók örökösei laknak. A zsarnok elűzte Medina nemes lelkű hercegét és a látnok Nostradamus most a szerencsétlenség fekete felhőit látja közeledni…

További információk

Tömeg 0,5 kg

Brand

CSA Comics

NONVIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tex Classic 4. – Totem a sivatagban – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük