Stephen King: A Napkutya (könyv)

Használt könyv

5.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: MAGYARKK-0001 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Magyar Könyvklub Kiadó
1998
Formátum: keményborítós
Oldalszám: 466
ISBN: 9635486510

Tartalom
Démonok ​bárhol rejtőzhetnek – legalábbis Stephen King magánbirodalmában, amely azonban nagyon is gyakran emlékeztet bármelyikőnk világára. Mert ugyan ki mondhatná el magáról, hogy az ő tudata mélyén nem lapulnak szörnyetegek, vagy legalábbis nem találkozott még velük… mondjuk, éjfél után néhány perccel?
A könyvtári nyomozó című kisregényben a démon, amely jelen esetben egy roppant eredetien megrajzolt vámpírnő, egy kisvárosi könyvtárat választott legújabb megtestesülése színhelyéül, áldozatául pedig Sam Peebles ingatlanügynököt. Sam a téboly mélyére merülve ismeri fel végül, hogy önmagát, saját múltját, a lelkében lakozó rettegést kell legyőznie ahhoz, hogy szembeszállhasson a sötét erőkkel, s méltóvá váljon a szerelemre.
A kötet másik írásában – s mint Stephen Kingnél megannyiszor – egy gyerek, a tizenötéves Kevin harcol a szörnyeteggel, a Napkutyával, mely a születésnapjára kapott Polaroid fényképezőgépből akar kitörni. S ehhez a harchoz megint csak a szeretet adja az erőt – ezúttal az apa és fiú közti szeretet; Kevinnek meg kell ismernie az apja múltját, egykori vétkeit ahhoz, hogy a gyermeki naivitás világából kilépve elpusztíthassa a Napkutyát… ha egyáltalán el lehet pusztítani…
King két kisregénye – a Titkos ablak, titkos kert című kötet folytatásaként – kellemes borzongást ígér éjfél után három és négy perccel.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Csomagolás

fólia

Brand

Magyar Könyvklub

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stephen King: A Napkutya (könyv)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük