Spawn 4. kötet – ÚJ (szépséghibás)

Új képregény

2.800 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: SPAWN-4-S Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

ivadek.hu / Infinity Kiadó
2017
Szín: színes
Formátum: keményborítós
Méret: 168 x 258 mm
Oldalszám: 168
ISBN: 978-963-12-8935-0

Tartalom
A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn-sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Kezdetek 4. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne Marc Silvestri művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk a Spawn megteremtőjétől, Todd McFarlane-től, valamint döbbenetes kidolgozású paneleket a rajongók kedvencévé vált Spawn-rajzoló, Greg Capullo alkotói bemutatkozása.

A Spawn: Kezdetek-sorozat mindegyik kötete hat, korábban megjelent és már régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. A régi történetek mellett eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére pedig egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított borító kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.

Eredeti megjelenés: Spawn #21-#26 (1994)

További információk

Tömeg 0,25 kg
Csomagolás

Bontott csomagolás

Brand

infinity

Ivadek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Spawn 4. kötet – ÚJ (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük