Playboy magazin 2006/10.

Használt egyéb termék

1.500 Ft

Készleten

Cikkszám: PLAYBOY-2006-10 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Felnőtt Tartalom

18 éven aluliak nem vásárolhatják!

MAP Magazine Kiadó
2006
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: 28 cm x 21 cm
Oldalszám: 152

Tartalom
A Playboy amerikai erotikus életmódmagazin, 1953-ban alapították Hugh Hefner és társai, végül a Playboy Enterprises Inc.-vé nőtte ki magát. Egyike a világ legismertebb márkáinak.
A magazin havonta jelenik meg, és jellegzetes témája a meztelen női fényképek, divat, sport, fogyasztói termékek és népszerű személyekkel készített interjúk. Közöl rövid novellákat is az ismertebb íróktól: Arthur C. Clarke, Ian Fleming, Vladimir Nabokov és Margaret Atwood.
A magazin híres kifejezetten liberális viszonyulásáról a legtöbb politikai pártálláshoz.
A Playboy saját mércéje szerinti „ízléses” meztelen képeket használ fel, amiket „softcore” mércével illetnek, szemben a „hardcore” pornómagazinok kínálatával. Jellemző stílusa a glamour.
A lap magyarországi alapítója és egykori főszerkesztője Futász Dezső. Későbbi kiadója a MAP Magazine Kft. Inkább az egyéniségre koncentráló életmódmagazin. Ennek szellemében a megszokott fiatal lányokon kívül érett asszonyokkal is találkozhatunk (fél)meztelenül a lapokon. (Lásd Zalatnay Sarolta). A lap egykori első embere Gordon István. 1991 és 1993 között művészeti igazgatója Szebeni András. A magyar kiadás 2020 januárjától megszűnt. forrás: wikipédia

Brand

Felnőtt Tartalom

Felnőtt Tartalom

18 éven aluliak nem vásárolhatják!

MAP Magazine

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Playboy magazin 2006/10.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük