Infinity – Spawn 1. kötet (2. kiadás)

Új képregény

4.990 Ft

Készleten

Cikkszám: INF-SP-1-2 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Infinity Kiadó
2022
szín: Színes
formátum: Kemény borítós
méret: Egyedi 172 x 262
oldalak száma: 168

Tartalom
A ​képregény történetének egyik legfelejthetetlenebb karaktere 1992-ben szabadult rá a gyanútlan olvasóra, s ezzel a világ örökre megváltozott.
Spawnhoz fogható szuperhős nincs még egy. Al Simmons, a kormány ügynöke, miután saját emberei megölték, a pokol legmélyebb bugyraiból kel új életre, és New York komor sikátorainak védelmében a rettenthetetlen Ivadékként tér vissza a földre. Saját múltját kutatva szembekerül az őt felélesztő sötét erőkkel, ellenségekre és valószínűtlen szövetségesekre tesz szert. Miközben igyekszik újdonsült szupererejét kordában tartani, szép lassan kezdi megérteni, mi hozta vissza az élők sorába, és mit hagyott maga mögött a földön.
A Spawn: Kezdetek a Spawn-rajongók régi kívánságát teljesíti. A vadonatúj formátumban megjelenő kötetek mindegyike hat eredeti, már rég nem kapható Spawn-történetet tartalmaz. Külön élményt nyújtanak az eredeti borítók és a kulisszák mögé bepillantást engedő képsorok. A kötetek elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan újraszínezett borító került.
Íme hát Spawn, ismét a kezdetektől. Az eredeti történetek és rajzok, melyek megalapozták a valaha is megjelent legnépszerűbb független képregénysorozat sikerét. A Spawn: Kezdetek, 1. kötet nemcsak magát Spawnt idézi fel, de számos más emlékezetes és ijesztő karaktert is, mint amilyen Malebolgia és a Violátor.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

infinity

Ivadek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Infinity – Spawn 1. kötet (2. kiadás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük