Akció!

Idéző-trilógia 1. – Az újonc (könyv) – ÚJ ELŐRENDELÉS (július)

Új képregény

Original price was: 5.495 Ft.Current price is: 3.850 Ft.

Cikkszám: FUM0256-UJ Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2024
Formátum: puhaborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 384
ISBN: 978-963-470-383-9

Tartalom
Démonokat idézni már képes – de vajon háborút nyerni is tud?
Fletcher nem több szerény kovácsinasnál, amikor egy szörnyű véletlen eredményeként felfedezi, hogy képes démonokat megidézni egy másik világból. Miután ártatlanul elüldözik falujából egy bűncselekmény miatt, démonjával a Vocans Akadémiára kell utaznia, ahol a varázserejű fiatalokat oktatják az idézés művészetére.
Az akadémián Fletcherre életveszélyes tanórák sora vár, miközben csatamágussá képzik ki, hogy a Hominum Birodalmat védelmezze a kegyetlen orkok szakadatlan ostroma ellen. A környék leghatalmasabb nemeseinek gyermekei társaságában Fletchernek minden pillanatban óvakodnia kell: a hatalomra szomjazó Forsyth ikrek az árnyékban settenkednek, és terveket szőnek családjuk érdekeltségeinek növelésére, de ott van Sylva is, a tünde, aki bármire képes, hogy népe és Hominum szövetségre lépjen, még ha ennek a barátai elárulása is az ára. Othello pedig az első törp, aki valaha az akadémián tanult, népét hosszú ideje tartják elnyomás alatt Hominum uralkodói, ez pedig nem kevés feszültséget okoz közte és diáktársai között.
Fletcher hatalmas erők között találja magát, és senki mástól nem számíthat segítségre, mint démonjától, Ignatiustól. Ahogy a játszma megkezdődik, és a sakkbábuk megindulnak a győzelemért, Fletchernek döntenie kell, kihez legyen hűséges. Egy birodalom sorsa múlik rajta…

Taran Matharu debütáló regénye már megjelenésekor zajos sikert aratott. Az Idéző-trilógia New York Times-bestseller nyitókötetével most a magyar olvasók körében is hódító útjára indul!

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Idéző-trilógia 1. – Az újonc (könyv) – ÚJ ELŐRENDELÉS (július)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük