Halo Jones balladája (limitált)

Használt képregény

20.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: FUM0052L Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2019
Szín: színes
Formátum: keményborítós
Méret: 215 x 275 mm
Oldalszám: 208
ISBN: 978-963-470-109-5

Tartalom
Elindult világot látni és eljutott a csillagok közé.
Olyan kalandokban volt része, amilyenekről egy átlagember még csak nem is álmodik.
Pedig csak egyátlagos lány volt, aki kezébe vette a sorsát.

Halo Jones a Broncson él – egy futurisztikus nyomornegyedben, ahol se munka, se szórakozás. Arról ábrándozik, hogy egy nap kiszabadul innen, és bejárja a galaxist. De egy olyan városban, ahol a legkisebb incidensből is véres zavargás kerekedik, a bevásárlás pedig olyan életveszélyes kaland, amely hosszas tervezést és buddhista kézigránátokat igényel, a szabadságnak komoly ára van. Halo Jones kallódó másodrendű állampolgárból az univerzumot keresztül-kasul bejáró világcsavargóvá válik, az űrhoszteszkedés és a hadsereg embertelenségének végletei között megtapasztalja a társadalmi hierarchia legalját és legtetejét, miközben végig makacsul keresi a szabadulás és a kiteljesedés lehetőségét.

A Halo Jones balladája lebilincselő sci-fi űropera egy hétköznapi nő korántsem hétköznapi életéről. Alan Moore és Ian Gibson klasszikus műve felújított kiadásban, kiszínezve kerül az olvasó elé.

„Az egyik legelső képregényklasszikus. Legalább olyan jelentős, mint a Watchmen, a V mint vérbosszú és A sötét lovag visszatér. Ha a képregények fontosságáról beszélünk, a Halo Jonesnak a lista elején kell szerepelnie.” – Neil Gaiman

További információk

Tömeg 0,5 kg
Csomagolás

Bontott csomagolás

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Halo Jones balladája (limitált)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük