Gabriella Eld: Holt szemek és színarany (könyv) – ÚJ

Új könyv

4.395 Ft

Készleten

Cikkszám: FUM0218-UJ Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2024
Formátum: puhaborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 388
ISBN: 978-963-470-334-1

Tartalom
Tíz esztendeje már, hogy az a sötét árnyék odaköltözött Sutan Levkowsky szeme sarkába.
Levkowsky kisasszonyt Hegyvég városában boszorkánynak tartják, hiszen nem elég, hogy múltjában féltve őrzött titkok lapulnak, nő létére ír és olvas, ráadásul ért a gyógyításhoz is. Hiába kitaszított, mégis ő az, aki egy viharos éjszakán megmenti Kaiwan Kral doktort a biztos halál markából, az orvost, aki délről érkezett a Folyómenti Birodalom eldugott, babonák sújtotta hegyormai közé.  A találkozás sorsfordító: Kaiwant ugyanolyan homályos, sötét alak kísérti, mint Sutant, és feltett szándéka, hogy kideríti, miért szegődött a nyomába a szörnyű jelenés.
Amikor hátborzongató gyilkosságsorozat rázza meg a környéket, úgy döntenek, együtt járnak utána a fiatal lányok iszonyatos halálának. Az orvost a lelkiismerete indítja a nyomozásra, Sutant pedig mindössze anyagi okok vezérlik, de mindkettejüknek hamar rá kell döbbennie, hogy a sötétség, amibe beleártották magukat, sűrűbb és rettenetesebb, mint hitték, ráadásul köze lehet a mindkettejüket gyötrő árnyhoz is.
Egy olyan világban azonban, ahol babonák elevenednek meg a félelemtől, a holtak kimásznak sírjukból, ha nem keleti irányban temetik el őket, a házban mindig égnie kell a tűznek, hogy ne jusson be a gonosz és a gyilkosok arca tükröződik áldozatuk szemében, hacsak ki nem vájják azt, mindennél nehezebb lehet szembenézni az igazsággal…

A Merítés-díjas Gabriella Eld ifjúsági kötetei után immár egy lenyűgöző hangulatú, felnőtt dark fantasy regénnyel jelentkezik.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gabriella Eld: Holt szemek és színarany (könyv) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük