Dark Nights: Metal – Sötét világok – ÚJ ELŐRENDELÉS

Új képregény

9.995 Ft

Cikkszám: FUM0212-UJ Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2024
Szín: színes
Formátum: keményborítós
Méret: 192 x 284 mm
Oldalszám: 248
ISBN: 978-963-470-350-1

Tartalom
Saját univerzumunkon túl ott húzódik a Multiverzum… és alatta a rémálmok birodalma, ahol minden félelem, amelyet a Földünkön valaha is éreztek, valósággá válik. Egy ősöreg, gonosz erő, amely ugyanakkor keletkezett, mint maga az idő, le akarja rántani bolygónkat a sötétségbe, ahol a véget nem érő iszonyat az úr.
Amikor a valóságok közötti átjáró megnyílik, soha nem látott, elképzelhetetlen rémálmok özönlenek világunkba. Sötét Lovagoknak hívják magukat, mindegyikük Batman egy-egy torz, elfajzott változata egy olyan univerzumból, ahol a gothami igazságtevő egyik legrosszabb félelme vált valóra.
Mivel az invázió már folyamatban van, Batman pedig a Sötét Multiverzumban rekedt, az Igazság Ligájának, lehetetlen küldetést vállalva, meg kell találnia azokat a titokzatos fémeket, amelyek képesek visszaverni a Sötét Lovagokat és mesterüket, a rettenetes Barbatost. Nem vallhatnak kudarcot, pedig lehet, hogy máris elkéstek. Lehet, hogy így ér véget a világ.
Scott Snyder és Greg Capullo nagy sikerű Batman-sorozatuk után újra visszatérnek a Sötét Lovaghoz. Az epikus Dark Nights: Metal – A sötét világok A DC történetének egyik legjelentősebb eseménye, amely új, végtelen távlatokat nyitva ténylegesen is megváltoztatja az eddig ismert DC Univerzumot.

A kötet tartalmazza: Dark Nights: Metal 1–6, Batman: Lost 1, Dark Knights Rising: The Wild Hunt 1

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dark Nights: Metal – Sötét világok – ÚJ ELŐRENDELÉS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük