Akció!

Betwixt – ÚJ ELŐRENDELÉS

Új képregény

3.000 Ft

Cikkszám: FUM0221-UJ Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Várható megjelenés: április (MondoCon-ra)

Fumax Kiadó
2024
Szín: fekete-fehér
Formátum: puhaborítós
Méret: 148×210 mm
Oldalszám: 224
ISBN: 978-963-470-368-6

Tartalom
Sokan úgy hiszik, a felfedezett, feltérképezett világ és az ismeretlen között éles határvonal húzódik. Pedig az sokkal inkább egy mezsgye, egy külön világ – és mindaz, ami ezen a határon terül el, zsigeri rettegést kelt az emberben, amikor találkozik vele.
Márpedig pontosan erre a bizarr, tudatalattink határán fel-felsejtő helyre kalauzol el ez a manga-antológia, amiben japán és nyugati alkotók tesznek kísérletet arra, hogy a felszínre hozzák ezeket a borzalmakat. Mert végső soron az ember attól fél a leginkább, amit nem ismer…

Ryo Hanada, Aki Shimizu, Shima Shinya vérbeli japán kísértetekről és szörnyekről mesélnek, míg Becky Cloonan, Michael Conrad, Leslie Hung, Sloane Leong és Hua Hua Zhu történetei után kétszer meggondolja az ember, hogy szóba álljon-e idegenekkel… és azt is megkérdőjelezi, hogy kik (vagy mik) lehetnek azok az idegenek egyáltalán.
A kötetet a horror manga zsáner nagymestere, Junji Ito borítófestménye és előszava teszi igazi ínyencséggé a mangák és a horror rajongói számára egyaránt.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

MANGA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Betwixt – ÚJ ELŐRENDELÉS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük