Suttogó Szél – Fort Ghost, Ólomszürke Égbolt, A Macskaember – ÚJ

Új képregény

3.900 Ft

Készleten

Leírás

Anagram Comics Kiadó
2024
Szín: fekete-fehér
Formátum: puhaborítós
Méret: 160×210 mm
Oldalszám: 300
ISBN: 978-615-5947-33-9

Tartalom
Az olasz misztikus western-horror új kötete – három önálló, teljes történet!
Történet: Gianfranco Manfredi
Rajzok: José Ortiz
Borító: Andrea Venturi

Fort Ghost
Három évvel azután, hogy a sziú indiánok sámánja megtalálta és meggyógyította a sérült és amnéziás Ned Ellis nevű katonatisztet, egy amerikai újságíró készül kinyomozni egy vonatszerencsétlenség körülményeit.
A riporter és az egykori katona útja egy irányba vezet: Fort Ghostba, az erődbe, ahová Ned Ellis sosem érkezhetett meg…

Ólomszürke égbolt
Miközben viharfelhők gyülekeznek North Platte települése felett, a kocsmában kiélezett, elhúzódó pókerjátszma zajlik. A közelben egy bosszúszomjas alak rejtőzködik és figyel. A város felé tartó vonaton egy talányos, költői szépségű nő utazik, de bájai fenyegető titkokat is rejthetnek…
Semmi sem az, aminek látszik, miközben Suttogó Szél egy síron túli hang sugallatára tovább kutatja a múltat, amelyben még Ned Ellisként ismerte mindenki.

A macskaember
Patkányinvázió keseríti meg az egyébként is végóráival küzdő South Pass közösségének életét. A települést az aranyláz hívta életre, és a bányák kimerülésével lakosainak sorsa is megpecsételődik. Ekkor érkezik a városba egy nyugtalanító aurájú patkányfogó, aki megmentőként kínálja fel szolgálatait. Az események azonban tragikus fordulatokat vesznek, és Suttogó Szél olyan ősi varázserőkkel találja szembe magát, amelyek a „fehér sámán” életére is végzetesek lehetnek…

Eredeti megjelenés: Fort Ghost (Magico Vento No. 01, 1997/07), Cielo di piombo (Magico Vento No. 12, 1998/07), L’uomo dei gatti (No. 21, 1999/3)

Brand

Anagram Comics

NONVIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Suttogó Szél – Fort Ghost, Ólomszürke Égbolt, A Macskaember – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük