Stephen King: A Setét Torony 6. – Susannah dala – ÚJ ELŐRENDELÉS (május)

Új könyv

5.499 Ft

Cikkszám: MOOB-K-0015 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Moobius Kiadó
2024
Formátum: ragasztott kartonált (puha)
Méret: 152 x 230
Oldalszám:
ISBN: 9789635048335

Tartalom
A Setét Torony-sorozatban – melynek hatodik kötetét tartja kezében az olvasó – a horror koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti – vagy utáni – varázsvilágba, amely idegensége ellenére is ismerős a mesék és mítoszok mellett talán leginkább a nagy amerikai westernekből. A regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják a helyüket, de együtt alkotnak kerek egészet, hoznak létre egy olyan teljes világot, amelyet sokan A Gyűrűk Urá-éhoz hasonlítanak.
Roland és harcostársai segítségével Calla Byn Sturgis lakosai elsöprő győzelmet arattak a Farkasok felett. Ám örömükre árnyék vetül: az ünneplés forgatagában Susannah eltűnt az Ajtó Barlangja irányában. Eddie kétségbeesése határtalan, hisz feleségénél minden percben megindulhat a szülés.
A ka-tet nem tétlenkedik – az asszony után erednek. Callahan atya és Jake 1999 New Yorkjába jut, ahová Susannah is került. Az asszony hasadt személyiségében most Mia vette át a vezér szerepét, mindenáron magának akarja a születendő gyermeket. Vitáik során kiderül, ki az erőszakban fogant gyermek valódi apja, és Susannah-t letaglózza a felismerés… Eközben Roland és Eddie 1977-ben, Maine államban bolyong, véres küzdelembe bonyolódva régi ellenségeikkel. Útjuk során összefutnak „teremtőjükkel”, egy Stephen King nevű íróval is… A Setét Torony, minden világok pillére pedig egyre jobban inog…

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Moobius

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stephen King: A Setét Torony 6. – Susannah dala – ÚJ ELŐRENDELÉS (május)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük