Akció!

Stephen King: A Setét Torony 4,5. – Átfúj a szél a kulcslyukon – ÚJ

Új könyv

Original price was: 5.999 Ft.Current price is: 4.990 Ft.

Készleten

Leírás

Moobius Kiadó
2024
Formátum: ragasztott kartonált (puha)
Méret: 152 x 230 x 24
Oldalszám: 352
ISBN: 9789635048311

Tartalom
A Setét Torony-sorozatban a horror koronázatlan királya a fantasy birodalmába kalandozik. Egy mitikus, történelem előtti – vagy utáni – varázsvilágba, amely idegensége ellenére is ismerős a mesék és mítoszok mellett talán leginkább a nagy amerikai westernekből. A regényfolyam egyes darabjai önállóan is megállják a helyüket, de együtt alkotnak kerek egészet, hoznak létre egy olyan teljes világot, amelyet sokan A Gyűrűk Urá-éhoz hasonlítanak.
A címadó történetet – amely regény a regényben – A Setét Torony sorozat főhőse, Roland lovag meséli el egy viharos éjszakán: a kis Timről szól, akinek favágó apja a veszedelmes, elvarázsolt Vasfa-erdőben lelte halálát. Hogy biztonságban tudja a megcsonkult családot, Tim édesanyja újból férjhez megy az apa barátjához és favágótársához, akiről azonban hamarosan kiderül, hogy talán nem is az, aminek látszott. Tim nyomozásba kezd: felkerekedik az erdőbe, hogy ott megtalálja Maerlynt, a varázslót, a segítségét kérje az egyre sokasodó rejtélyek megoldásához, és elhozza megvakított édesanyjának a gyógyító elixírt.
Az Átfúj a szél a kulcslyukon a sorozat „négy és feledik” kötete, amely végül azért született meg, mert a negyedik és ötödik rész között a rajongók közül sokan éreztek valami hiányt…

Brand

Moobius

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stephen King: A Setét Torony 4,5. – Átfúj a szél a kulcslyukon – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük