GastRock (könyv) – ÚJ

Új könyv

11.990 Ft

Készleten

Cikkszám: TRO-014 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Troubadour Books Kiadó
2024
Formátum: puhaborítós
ISBN: 9786156745248

Tartalom
A GASTROCK egy három az egyben szakácskönyv: egyszerre működik receptkönyvként, rock-enciklopédiaként és akár képregényként is. A főként könnyed hangvételű, szórakoztató GASTROCK kötetben 30 eredeti receptet kínálunk, melyeket egy-egy album hallgatása közben lehet elkészíteni – azaz, mire lejár a lemez, addigra kész az étel.
A zenekarok esszenciáját megragadó képregény-stílusú grafikákkal illusztrált kötetben az ételfotók is az együttesek és kiválasztott lemezeik lényegét jelenítik meg.

Az étlapszerűen felépített, rendhagyó rock ’n’ roll szakácskönyv számos rendhagyó ételt tartalmaz. Például Iggy Pop kutyakajáját, az AC/DC „Fekete falatait” vagy a Faith No More „Repülő csirkéjét”, de a kötet szerzői – Fábián Anita, aki szolgált már fel ételt többek között Prince-nek, Michael Jacksonnak, a Guns N’ Roses tagjainak, és főzött már Jan Garbareknek, illetve Pritz Péter, újságíró, műfordító, zenei szerkesztő – fontosnak tartották, hogy az ételek ne csak ötletesek, hanem viszonylag könnyen elkészíthetők is legyenek.

További információk

Tömeg 0,3 kg

Brand

Troubadour Books

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GastRock (könyv) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük