Dilbert: Ha már a testbeszéd sem működik

Használt képregény

5.000 Ft

Készleten

Leírás

Nyitott Könyvműhely Kiadó
2008
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Oldalszám: 128
ISBN: 9789639725317

Tartalom
Dilbert, ​a félrecsapott nyakkendőjű briliáns számítógép-programozó hazánkban is sokakat meghódított már. Ebben a kötetben Scott Adams szellemesebbnél-szellemesebb képkockáiban Dilbert, Dogbert és a többi jól ismert karakter mellett egészen bizarr lények is feltűnnek: a férfigyűlölő pr-szakember, a sárszállítmányozó mocsárlakók brigádja, a marketinges, aki kedvtelésből sorozatgyilkosnak álcázza magát – mind egy olyan világot figuráznak ki, amelynek bárki részese lehet, akit a munkaerőpiac korszelleme egy kicsit is magába szívott.

Scott Adams képregényeiből mindent megtudhatsz a már eleve kudarcra ítélt projektekről, a hűtlenül kezelt cégfelvásárlásokról, a csapatbomlasztó tréningekről és egyéb haszontalan hivatali kezdeményezésekről, mint például a vécélehúzó-tervezőverseny.

A Dilbert képregények több mint 2000 újságban jelennek meg világszerte. Scott Adams Dilbert-könyvei pedig egymást szorítják ki a világ vezető sikerlistáiról. A Magyarországon újrainduló Dilbert-könyvek sorozat a főnökök és alkalmazottak világának legszellemesebb képregényeiből szemezget.

Brand

Dilbert könyvek

Nyitott Kőnyvműhely

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dilbert: Ha már a testbeszéd sem működik” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük