Bizenghast 1. (sérült)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: MAA-0019-S Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak erősebb kopás, kisebb sérülés a borítón, hátlapon és a gerincen is. Néha firkálás, átrajzolás nyom kívül, belül. A kiadvány olvasható és olvasóknak ajánljuk kedvezőbb áron. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk.

MangaATTACK Kiadó
2007
Szín: fekete-fehér
Formátum: zsebkönyv
Méret: Egyedi 127 x 188
Oldalszám: 192
ISBN: 978-963-9615-77-9

Tartalom
Dinah, a tizenéves lány, aki tragikus körülmények között veszítette el a szüleit, kényszerúségbõl a nagynénjével él egy hatalmas és rémisztő házban, Bizenghastban. Szegény Dinah egy csinos kislány aki teljesen becsavarodott. Bár vannak tiszta pillanatai, nincs rá hatással a valóság. Az őrülete látni engedi neki a szellemeket, melyek az elhagyatott városkát lakják, beleértve azt a nyomasztó házat is, amelyben most õ kénytelen élni. Szerencsétlenségére a kísérteteket feldühíti Dinah jelenléte, és zaklatni kezdik a kislányt.
De mindez nyomába sem léphet azoknak a történéseknek, melyek azután következnek, hogy Dinah és lovagja, Vincent rábukkan a városka legsötétebb titkának romjaira, és szerződést kényszerül kötni egy hátborzongatóan istentelen jelenséggel.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Csomagolás

fólia

Brand

MANGA

MangaATTACK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bizenghast 1. (sérült)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük