Alig Használt Képregények Antológia 5. – ÚJ

Új képregény

3.990 Ft

Készleten

Leírás

HK Comics kiadó
2023
szín: Vegyes
formátum: Puha borítós
méret: Egyedi 163 x 235

Tartalom:
A szerkesztő bevezetője a kötetből:

“Sex & Drugs & Rock ‘N’ Roll”
Ezt híres/hírhedt hármast, Ian Dury, angol punk énekes használta így együtt először 1977-es dalában. Azóta, az elmúlt közel 50 évben rockerek millióinak lett mantrája és életfilozófiája, díszített pólót, készült azonos címmel tévésorozat, és sorolhatnám még mi mindenhez használták fel, vagy vált alapul. Ez a tematika vezérelt most minket is, aktuális, ötödik válogatásunkban.

Mester Csaba már állandó művészünknek számít, akinek ráadásul most a zenei múltja (ő volt a kultikus trash banda, a The Bedlam basszusgitárosa) miatt is itt a helye. Képregényében a 2014-es A38-as Monster Magnet / Ozone Mama koncertnek állított emléket, amit anno az eseményre készített. A zenekar énekese, Dave Wyndorf maga is megszállott képregénygyűjtő, így nagyon örült Csaba ajándékának.

Nincs aHK Gombalovas nélkül, és talán az Ő képregényük volt az, ami megadta a válogatás alaphangját. Ennél “metálosabb” sztorit el sem tudunk képzelni, pláne hogy az alkohol pont ugyanolyan kalamajkát tud okozni mint a drogok.

Új a csapatunkban a békéscsabai Balog Laura, aki a Misfits zenekar Scream című dalának szövegére készítette el rajzait. A képregény a 13. osztályos Laura vizsgamunkája volt, amit papírra, kínai tussal készített. Felkészítő tanára és szakmai vezetője Novák Hanga grafikusművész volt.

Az Ezerfejű univerzumát, úgy gondolom nem kell bemutatni, az eddigi képregényeink közül Gyuricza Márta és Rédei Viktória Ulfhednarja aratta a legzajosabb sikert. Kiadványunkkal egyidőben jelenik meg az anyasorozat 1. kötete is, így a lányok elkészítették nektek azt az átvezető szálat mely összeköti a két művet.

Folytatódnak egyik személyes kedvencem, a sátánista kisfiú, Nevill kalandjai is. B.Blanch karaktere biztos, hogy igazi rock arc lesz nagykorában, így itt a helye válogatásunkban.

2022-ben Pilcz Roli stripjein kacaghattunk a Filmvilágban, amelyben a jövő lehetséges filmjeiből szemezgetett. Külön köszönjük, hogy minket tiszteletek meg az utánközlés jogával.

És hogy szex is legyen…, Téjlor és Kissferi közös munkája, egy Pierre Boulle novella feldolgozásban mutatja meg milyen is lehet súlytalanságban szeretkezni.

Mindig is kiemelt figyelemmel kísértem az 5Panels csapatát, nem titok, hogy antológiánk indulásánál is az ő kiadványaik voltak az etalonok. Épp ezért külön öröm számomra, hogy mi is bemutathatjuk a csapat talán legaktívabb tagjának, Koska Zolinak egy kiadatlan képregényét, ami hála a tőle szokatlan témaválasztásnak, pont ide illik.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

HK Comics

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alig Használt Képregények Antológia 5. – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük