Alig Használt Képregények Antológia 2.

Használt képregény

3.490 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

HKComics Kiadó
2022
Szín: vegyes
Formátum: puhaborítós
Méret: Egyedi 163 x 235
Oldalszám: 84
ISBN: 978-615-01-4423-8

Tartalom
“Az új válogatásunkban igyekeztünk a hazai weird comics, tehát a sci-fi/fantasy/horror sztorik gyöngyszemeiből válogatni. Legnagyobb örömünkre csatlakozott hozzánk Pilcz Roli, aki egy sokunk számára ismerős közeg, a képregényfesztiválok világába kalauzol. Akik a rejtvényújságok képregényeit is követik, azoknak nem kell bemutatni Balog Zotánt. Két rövid sztorit kapunk tőle, az egyiket ráadásul a hazai képregény doyenjének, Kiss Ferinek a tollából. Visszatérő szerzőnk Téjlor, akinek most egyik fő erősségét mutatjuk meg, kapunk egy dögös hősnőt. Ahogy ígértük, folytatódnak házi kedvencünk, a Sörmedve kalandjai is. Sőt a Gombalovas tesók most dupláznak is egy sötét hangulatú posztapokaliptikus sci-fivel.
És akkor nézzük az új arcokat: a Schmudla házaspár neve a szerepjátékosok körében már ismerősen csenghet, de nyomtatásban először jelenik meg a munkájuk. B.Blach rajzai és témaválasztása egy kicsit sötétebb, de nem kétséges, hogy nagy jövő vár még rá. Csakúgy mint Horváth Szilveszterre és kedvenc karakterére Bruno Bravora, aki bár már több, mint egy évtizede létezik, mégis a szélesebb közönségnek még csak most mutatkozik be először, ráadásul egy vadonat új, a kiadványunknak készült sztorival. Reményeink szerint mindhármójuk képregényeivel találkozunk még a közeljövőben. Felhívásunkra érkezett egy ifjú tehetség, Bíró Kolos néhány képregénye. Érdemes megjegyezni az ő nevét is, mert úgy tűnik komolyan a rajzolásra adta fejét.”
A kötetben ezúttal szinte kizárólag sci-fi és fantasy képregények szerepelnek. Visszatérő művészünk Téjlor és Gombalovas, csatlakozott csapatunkhoz Pilcz Roli és Balog Zoli, valamint nálunk láthatóak először B&G Schmudla, B.Blanch, Horváth Szilveszter és Bíró Kolos képregényei.

Minden jog fenntartva! Jelen kiadványt vagy annak részeit a kiadó írásos engedélye nélkül, bármilyen formában vagy eszközzel reprodukálni tilos! Készült 500 példányban. Első kiadás: 2022. március
Kiadja, valamint a kiadásért és szerkesztésért felelős: Kiss Norbert e.v., e-mail: info@hasznaltkepregeny.hu
Műszaki szerkesztő: György Zoltán A borító Pozsgay Gyula munkája

https://langolo.hu/alig-hasznal-kepregenyek-interju-a-hk-comics-kepregenykiado-foszerkesztojevel/

További információk

Tömeg 0,1 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

HK Comics

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alig Használt Képregények Antológia 2.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük