Alfa 1989. április XI. évf. 2. (szépséghibás)

Használt képregény

1.500 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: ALFA-1989-4 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Interpress / Nemzetközi Újságíró Szervezet Kiadó
1989
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: 30 cm x 23 cm
Oldalszám: 46

Tartalom
Az Alfa magazin a Nemzetközi Újságíró Szervezet gyermekmagazinjaként jelent meg az Interpress Magazin (IPM) mellékleteként. 1979. februárjától 1990-ig működött.
Az IPM szerkesztősége hosszú időn át tervezett egy „mini IPM” jellegű újságot, melyet gyermekek számára szándékoztak készíteni. Amikor a Nemzetközi Újságíró Szervezet úgy döntött, hogy 1979-ben több nyelven megjelenő gyermekmagazint ad ki, a magyar szerkesztőség elsőként publikálta az Alfa magazint Magyarországon. 1978 decemberében jelent meg egy mintaszám, majd 1979 februárjától minden második hónapban jelent meg a lap, amely az Athenaeum Nyomdában, rotációs mélynyomással készült.1990-ben formátumot váltott, nagy alakban folytatódott 2 szám erejéig, végül 1990-ben jelent meg az utolsó száma.
Legendás képregények jelentek meg lapjain: Asterix, Willám Will (Lucky Luke), Leonardo és egyéb történelmi képregények (az amerikai polgárháborúról, a második világháborúról).

További információk

Tömeg 0,25 kg
Csomagolás

fólia

Brand

Interpress

Nemzetközi Újságíró Szervezet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alfa 1989. április XI. évf. 2. (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük