Újkori Mozaik 81. (2008/6) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-81 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2008
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Loftus kincse

A három manó Konrad Jakob Loftus professzort kíséri Keletre. A professzor a londoni British Múzeum archeológusa, aki a – mezopotámiai sivatagban rejtőzködő – kollégáját keresi. Barátját egy titokzatos lelet sodorta életveszélybe. Loftus tehát útra kelt, hogy megmentse, ám Ömer Yeralti, az oszmán titkosszolgálat feje és ütődött szolgája, Vefasiz mindvégig barátaink sarkában volt, hogy megakadályozza a professzort célja elérésében.
Azonban a három manónak még a legveszélyesebb helyzetekben is sikerült megmenteniük a professzort.
Habár az Oszmán Birodalom egész rendőrsége és katonasága őket üldözi, barátainknak sikerült a szökés Konstantinápolyból egészen Anatóliáig. Még Yeralti sem tudta őket feltartóztatni. Bosszúból a szultán most őt is keresteti. Yeraltinak taktikát kellett hát váltania. Már nem akarja Loftust félretenni az útból, inkább segít neki eljutni a titokzatos kincshez, hogy aztán megkaparinthassa azt.
A három manónak és a professzornak egy kis furfanggal sikerült észrevétlenül Aleppóba jutnia. Onnan teveháton indultak tovább, hogy átszeljék a sivatagot. Immáron három napja tevegelnek, erejük fogytán és a vízkészletük is nemsokára kiapad.

Eredeti megjelenés: Mosaik 298 (2000)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 81. (2008/6) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük