Újkori Mozaik 83. (2008/8) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-83 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2008
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Érkezés az Újvilágba

…Minden jó, ha jó a vége: a három manó Bagdadban elbúcsúzott Loftus professzortól és annak gyönyörű feleségétől, Leától. Jóllehet, pár órával korábban még igencsak szorult helyzetben volt az öt keletutazó. Hosszú kalandjuk során ugyanis az oszmán titkosszolgálat emberei folyamatosan a sarkukban voltak. Mindenképpen megpróbálták megakadályozni, hogy a mezopotámiai sivatagban talált olajlelőhely híre a nyilvánossághoz eljusson. Ez majdnem sikerült is nekik. Csak hajszál híján és persze sok szerencsével sikerült a bátor kalandoroknak túlélni a két gonosz ügynök, Ömer Yeralti és Vefasiz merényleteit. Már a Konstantinápoly felé vezető úton megpróbálta a két gazfickó meghiúsítani a professzor utazását. Még az olyan hideg fejjel megtervezett merényletektől sem riadtak vissza, mint a vonatszerencsétlenség a stuttgarti pályaudvaron vagy a – szerencsére félresikerült – ételmérgezés az Orient expresszen. Ha az Abrafaxok sejtették volna, hogy mi vár rájuk, amikor Londonban az Orient expresszen állást találtak, talán mégiscsak hordárok maradnak…

Eredeti megjelenés: Mosaik 300 (2000)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 83. (2008/8) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük