Újkori Mozaik 55. (2006/4) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-55 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2006
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Misszió az Andokban

A dzsungel ezen szegletében paradicsomi állapotok uralkodtak, mert a kétlábúak már emberemlékezet óta nem jártak az arany városában. Az állatok zavartalanul éltek egymás mellett. Semmi sem törte meg az őserdő nyugalmas ritmusát: a csúszkálást, mászkálást, ugrándozást, szökdécselést és repkedést. Voltak, akik folyton ettek és akadtak olyanok is, akiket megettek.
De nemrég visszatértek a betolakodók. Amint megérkeztek, máris lekaparták a falakról a csillogó fémet, de később a kék villám elkergette őket. Ismét csend honolt a város felett. Néhányan az őserdőbe menekültek.

Eredeti megjelenés: Mosaik 272 (1998)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 55. (2006/4) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük