Újkori Mozaik 46. (2005/7) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-46 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Megérkezés az Újvilágba

A Karib-tenger dél-amerikai partja közelében kis tutaj himbálózott a háborgó vízen. Fedélzetén Csetepaté márki ücsörgött maroknyi kalóz társaságában. A tutajt egyébként azoktól a hajótöröttektől orozták el a tengeri rablók, akik között ott voltak barátaink is: Abrax, Brabax és Califax. Azt remélték, a tutajjal sikerül majd továbbhajózniuk, de Csetepaté keresztülhúzta számításaikat.
A kormányos tengerészeti tudományának hála, a törékeny jármű már majdnem célba ért, amikor riadt kiáltás verte fel a szendergő martalócokat. Egy spanyol gálya – minden kalóz legádázabb ellensége – tűnt föl a horizonton. Ám a hajó, ügyet sem vetve a vízen hánykolódó tutajra, folytatta útját a legközelebbi kikötő felé.A gálya fedélzetén büntetőexpedíció utazott, amely pár nappal korábban egy kalózfészket tett ártalmatlanná.
A három manó ennek a ténynek azonban nemigen örült: a spanyolok ugyanis azt hitték, ők a kalózok és letartóztatták a hajótöröttek kis csapatát. A sors iróniája folytán így néhány órával korábban érik most el a szárazföldet, mint a valódi kalózok a lopott tutajjal. De ez barátainkat nem vigasztalja, hiszen a kalózkodást errefelé halállal büntetik.

Eredeti megjelenés: Mosaik 263 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 46. (2005/7) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük