Újkori Mozaik 49. (2005/10) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-49 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Eldorádó leigázása

Abrax és Brabax barátjuk, Califax nyomában volt, akit a gaz Csetepaté márki rabolt el. A két manó a dzsungel kellős közepén olyan városra bukkant, amelyet óriási fák koronáira építettek. Pontosabban: nem ők bukkantak a városra, hanem a város lakói bukkantak rájuk. És épp ez volt a probléma. Az indiánok ugyanis se Abraxot, se Brabaxot, se barátjukat, Stexelseft Widót nem engedték tovább, tartva attól, hogy valahol elkotyogják a különleges település titkát. Az indiánok egy sor rafinált találmány segítségével nagyon kényelmes életre rendezkedtek be a magasban. Az ilyesmi mindig izgatta a manókat, de az adott körülmények között a lelkesedésük a technikai csodaszerkentyűk iránt mérsékelt maradt.

Eredeti megjelenés: Mosaik 266 (1998)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 49. (2005/10) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük