Újkori Mozaik 48. (2005/9) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-48 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Város a fák között

Califax még mindig az alávaló Csetepaté márki foglya volt. A márki és kalózbandája azt remélték, hogy megszerzik az arany országának, a legendás Eldorádónak felbecsülhetetlen kincseit. Már több hete vonult a kis csapat a járhatatlan dél-amerikai őserdőn keresztül.
Eddig a márki Bóbitás Nikodemus titkos naplójának leírására hagyatkozhatott. Ő még évekkel ezelõtt talált rá Eldorádóra. A város pontos földrajzi helyét azonban hibás műszerrel állapította meg. Ezt a tévedést Nikodemus csak a visszaúton vette észre. A későbbiekben többet már nem kísérelte meg felkutatni az aranyvárost.
Ellentétben Csetepaté márkival, aki szentül meg volt róla győződve, hogy Califax megmutatja neki a rejtelmes városba vezető utat. Califax szabadkozása, hogy nem tud többet a márkinál, süket fülekre talált. Csetepaté biztos volt benne, hogy a megfelelő eszközökkel szóra bírja majd Califaxot. A kis sereget tegnap óta egy jaguár is üldözte.

Eredeti megjelenés: Mosaik 265 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 48. (2005/9) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük