Újkori Mozaik 47. (2005/8) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-47 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • Widó fantasztikus kalandja

Fönn a magasban, Punto Perdidó erődjének tornyában a három manó káprázatos trópusi naplemente szemtanúja lehetett. A hullámok zúgtak a sötétben, a kormányzó pedig hosszan panaszkodott arról az unalomról, ami ezt a helyet uralta. Pedig alapítói nyüzsgő városnak képzelték a jövendő települést. Olyan kikötőnek építették ahonnan az aranyat szállíthatják majd Eldorádóból Európába. Emberek ezrei éltek volna itt. Színházat, sőt operát álmodott ide a kormányzó. Sajnálatos módon azonban Eldorádót sosem találták meg. Így lett a Portodoro aranykikötőjéből a dögletes unalom Punto Perdidója. Az erődön kívül csak egy kis kastély emlékeztetett az egykori nagy reményekre. Akinek ott fenn épp szolgálatot kellett teljesítenie, annak minden bizonnyal meggyűlt a baja főnökével. Amikor Stexelseft Widó azzal dicsekedett, hogy megtalálja az arany országát, a kormányzó nyomban kész volt őt támogatni. Az erőd fegyvertárában időközben Widó egy konkvisztárdorhoz illően öltözött fel. Abraxnak és Brabaxnak egészen más gondjai voltak. Legjobb barátjuk, Califax nyomtalanul eltűnt. El sem tudták képzelni, hogy hol lehet. Amikor azonban megtudták, hogy még ezen az elveszett helyen is üzemel egy kis kocsma, hirtelen megvilágosodott, hol találhatják meg Califaxot. Nyilván a fogadó konyhája körül lebzsel…

Eredeti megjelenés: Mosaik 264 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 47. (2005/8) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük