A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjáték 3D figura 1. – Argen, a herceg (161mm)

Új figura

8.990 Ft

Leírás

A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjátékhoz megvásárolható 3d nyomtatott figura a minőségibb élmény eléréshez.

A társasjáték hamarosan kisebb csomagokban megvásárolható lesz. Az első néhány csomaggal már összeállítható a kezdőszett és máris játszható lesz. Utána lehet majd hozzá bővítéseket vásárolni, amellyel elérhető az alapjáték teljes felszerelése. Később pedig lesznek még további hősök, varázskártyák, tárgyak, jelölők, szabályok azoknak, akik nagyon megszeretik. Köszönjük a támogatást, amely segíti a fejlesztési és gyártási hátteret.

Figyelem! A figura kérhető alapos, illetve részletes festéssel szállítva is. Ez esetben a szolgáltatást külön tedd kosárba a figura számával megegyezően! Ennek hiányában festetlen állapotban küldjük a figurát.

Talp átmérője: 86.7 mm
Magassága: 161,25 mm
Anyaga: műgyanta

Hős leírása
A Fény Királyságának hős hercege, ki nem rest az élre állni, vagy a csata hevébe vetni magát, ha úgy hozza a szükség. Atyjának hűséges támasza, és országának éles szemű hadvezére. Tapasztalt kard és pennaforgató egy személyben.  Argent az égi fény kíséri és óvja, melynek ereje ellenállóbbá teszi őt a legtöbb halandó harcosnál.

Argen
herceg
Kaszt: harcos
Faj: ember
Frakció: fény királysága
Mágiahatalom: fény
Hős képesség neve: fénypajzs
Érvényesülése: reakciós hatás
Kapcsolódó alapakció: bármilyen alapakció

További információk

Tömeg 0,3 kg

Brand

NONVIP

Szerzoi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Négy Mágia Krónikája : Dha’otur Kristálya társasjáték 3D figura 1. – Argen, a herceg (161mm)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…