A Hihetetlen Pókember – Az Új Bosszú Angyalai? (A) (szépséghibás)

Használt képregény

2.200 Ft

Elfogyott

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Kingpin kiadó
2009
formátum: Paperback
méret: Egyedi 157 x 240
oldalak száma: 136
ISBN: 978-963-88264-3-5

Tartalom
A Hidra nevű terrorszervezet megsemmisítő csapást készül mérni Amerikára. Mialatt rászabadítják az új Bosszú Angyalaira Sólyomszem, Thor, Amerika Kapitány és Vasember genetikai mását, titokban vegyi és nukleáris fegyvereket csempésznek be New Yorkba.
Pókember a Stark-toronyba költözik családjával, és rájön, hogy a Hidra támadásai mögött valami sokkal komolyabb dolog van készülőben.
Míg Mary Jane egy lesifotóssal bajlódik, Peter – nem törődve a következményekkel – megpróbálja megakadályozni a végzetes rakétakilövést…

Eredeti megjelenés: The Amazing Spider-Man #519 – #524

A kiadvány tartalmazza az Előrelépés, Nyílt támadások, Nem várt következmények, Mozgó célpontok, Vészhelyzetben és a Zuhanás epizódokat.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Csomagolás

Nincs

Brand

Kingpin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Hihetetlen Pókember – Az Új Bosszú Angyalai? (A) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük