Akció!

Victor LaValle: Bölcsőrablók (könyv) – ÚJ ELŐRENDELÉS

Új könyv

Original price was: 4.995 Ft.Current price is: 3.995 Ft.

Cikkszám: FUM0263-UJ Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
2024
Formátum: keményborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 440
ISBN: 978-963-470-072-2

Tartalom
Hátborzongató hajsza egy asszony és egy megbocsáthatatlan bűn nyomában. A 2018-as World Fantasy-Díj, a Locus-díj, a Brit Fantasy-Díj a legjobb horror regényért, és még számosdíj nyertese!
Apollót, mióta gyermekkorában apja eltűnt, különös rémálmok kísértik. Felnőttként sikeres könyvkereskedővé vált, és saját családot alapított szerelmével. Boldogan élnének gyermekükkel, amikor felesége, Emma egyre furcsábban kezd viselkedni.
Kiszámíthatatlan és egyre kevésbé törődik az újszülöttel, a szülés utáni depresszió jeleit mutatja, ám hamarosan egyértelművé válik, hogy a baj ennél jóval komolyabb. Mielőtt Apollo segíthetne rajta, a nő iszonyatos, felfoghatatlan tettet követ el, majd köddé válik.
Apollót őrült és szürreális események sodorják magukkal az egyre ellenségesebb New Yorkban – amely többé nem az a város, amit eddig ismert. Már nincs más célja, mint hogy felesége nyomára bukkanjon, és valamiféle magyarázatot találjon a történtekre.

A Bölcsőrablók nagyívű, mellbevágó regény a kegyetlen szerelemről és az abban rejlő sötét titkokról, ahol LaValle mesterien vegyíti a modern történetmesélést az ősi mítoszok időtlen rettenetével.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Victor LaValle: Bölcsőrablók (könyv) – ÚJ ELŐRENDELÉS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük