Újkori Mozaik 45. (2005/6) (szépséghibás)

Használt képregény

2.000 Ft

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: AF-UJMOZAIK-45 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A kiadvány használt képregény, így előfordulhatnak kopások a borítón, hátlapon és a gerincen is. Ritkább esetben apró firkálás, átrajzolás nyom. Ennek ellenére igyekszünk mindig a legjobb minőségben kínálni. A végleges kínálatunkat igény szerint fotókkal és árral visszaigazoljuk. Jelzésednek megfelelő minőségben igyekszünk teljesíteni a rendelést.

Abrafaxe Kiadó
2005
Szín: színes
Formátum: puhaborítós
Méret: Füzet 165 x 235
Oldalszám: 36
ISBN: 1587-5407

Tartalom
Az 1990-es megszűnés után 2001. októberétől újra folyamatosan jelenik meg minden hónapban a magyar nyelvű Mozaik, sőt ezeken felül könyvek, gyűjtői sorozat (a megszűnéstől az újraindulásig pótolandó a kimaradt példányokat), Digedag sorozat és az Abrafax könyvek is színesítik a honi Mozaik palettát. De sajnos ez a sorozat sem bírta túl sokáig, mert 2010-ben megszűnt.

  • A kalózok szigete

Enyhe szél borzolta a pálmák csúcsát. A sirályok lustán terpeszkedtek a hűvös szellőben magasan a fehér karibi partok fölött. Lassan és ernyedten hömpölyögtek a hullámok, melyek fáradt hírnökökre emlékeztettek, akiknek hosszú útjukon már arra sem maradt erejük, hogy üzenetüktõl megszabaduljanak.
Hosszú órák óta gyalogolt a három manó a hajótörést szenvedett „Santa Carraca y Cascara de Nuez” szerencsétlenül járt legénységével. Egy turistacsapattal, akiket Csetepaté márki csalt fel a hajóra, mert igazi matróz nem vállalta az utat. Barátaink azt remélték, hogy nemsokára spanyol településre érnek, ahonnan majd hazaindulhat a becsapott legénység. Ők maguk azonban útitársukkal, Stexelseft Widóval Csetepaté nyomába akartak szegődni. A márki nem sokkal azután tűnt el, hogy a „Carraca” a part menti szikláknak csapódott. Azt gyanították, hogy már úton volt Eldorádó felé, mivel Widó segítségével megszerezte az aranyváros hollétét eláruló adatokat.
Fáradtan haladtak a hajótöröttek, bokáig süppedve a puha homokba. Minden földnyelven túl egy kikötőt reméltek, de minden alkalommal csalódniuk kellett, mert széltében-hosszában egy árva lelket sem láttak.

Eredeti megjelenés: Mosaik 262 (1997)

További információk

Tömeg 0,2 kg

Brand

Abrafaxe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Újkori Mozaik 45. (2005/6) (szépséghibás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük