Trójai protokoll / Kilépési stratégia (Öldöklő naplók 3-4) – ÚJ

Új könyv

3.495 Ft

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Fumax Kiadó
Formátum: keményborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 336
ISBN: 978-963-470-240-5

Tartalom
„Ki hinné, hogy ennyi erkölcsi dilemmával jár együtt, ha valaki szívtelen gyilkológép?”
Mindenki kedvenc embergyűlölő BiztEgysége nem pihen a babérjain. Szinte üldözik a veszélyes helyzetek, pedig ő csak annyira vágyik, hogy hagyják békén, hadd legyen minél messzebb az emberektől és maradjon minél több szabadideje. Azok a sorozatok nem nézik meg magukat, ugyebár…
A Trójai protokollban a SzürKrisz cég elleni per elakadt. A hatóságok csak a sötétben tapogatódznak a túlságosan is hatalmasra nőtt vállalat ügyében, így Öldöklő eldönti: segít a hiányzó bizonyíték megszerzésében még akkor is, ha ezért egy univerzum háta mögötti terraformáló állomásra kell utaznia.
A ciklus negyedik történetében, a Kilépési stratégiában Öldöklő megpróbálja rendezni bonyolult kapcsolatát dr. Menszával, ám a független rendszerhez tartozó Megóvás vezetője úgy tűnik, nem elérhető, sőt, valószínűleg egyáltalán nincs biztonságban… BiztEgységünknek vissza kell merészkednie a Céges Perem veszélyes világába, hogy megmentse az egyetlen embert, akit talán a barátjának nevezhet.

Martha Wells az összes nagy sci-fi díjat elnyerte már fergeteges humorú, egyben a science fiction legnagyobb kérdéseire választ kereső sorozatával. Ez a kötet, amely a harmadik és negyedik részt egyben tartalmazza, fergeteges lezárást nyújt az Öldöklő-naplók ciklusnak.

Eredeti megjelenés: Rogue Protocol & Exit Strategy (Murderbot-diaries 3-4.)

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trójai protokoll / Kilépési stratégia (Öldöklő naplók 3-4) – ÚJ” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük