Akció!

John Gwynne: Vér és csont 2. – A vér évszaka (könyv) – ÚJ ELŐRENDELÉS

Új könyv

Original price was: 6.995 Ft.Current price is: 5.595 Ft.

Cikkszám: FUM0275-UJ Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Fumax Kiadó
Formátum: keményborítós
Méret: 142×198 mm
Oldalszám: 534
ISBN: 978-963-470-333-4

Tartalom
Mondj nemet a sötétségre! Küzdj a fényért!
Dremet és társait a Csillagkő-tónál látott borzalmak kísértik: a szörnyetegekké torzított emberek bömbölése, a halálból visszatérő, nagyhatalmú démon kacaja… De minden emléknél rettenetesebb a démonok főpapnője, a hitszegő Fritha, aki azóta is a sarkukban lohol, és kész akár a világ végéig üldözni őket sötét urai nevében.
A Forn-erdőben rejtőző Riv jól tudja, hogy a puszta létezése is fenyegetést jelent a Ben-Elimre nézve. Mivel a lány a harcos angyalok legsötétebb titkát testesíti meg, ha rátalálnak, mindent el fognak követni, hogy örökre elcsendesítsék.
Közben a démonok egyre szaporodó hordái ellepik a világot, hatalmas seregük az angyalok erődítménye ellen vonul. Dremnek, Rivnek és a Fénylő Csillag harcosainak pedig még keményebben kell küzdenie, mint a legendák hőseinek, hogy megvédjék barátaikat és az otthonuknak nevezett földet. De győzhet-e a világosság, amikor már mindent áthat a homály?

A mesteri történetmesélő John Gwynne viking ihletésű fantasy regéje nem csupán harcról és kalandokról szól, hanem az igazi emberi értékeket hangsúlyozza: a barátságot, bajtársiasságot és a család mindenek felett álló jelentőségét.

További információk

Tömeg 0,25 kg

Brand

Fumax

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„John Gwynne: Vér és csont 2. – A vér évszaka (könyv) – ÚJ ELŐRENDELÉS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük